sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Suuri suunnitelma

Kesällä 2014 se kirkastui: suuri suunnitelmamme muuttaa maalle - lapsuuden kotiini. Paluu juurille, toisin sanoen.

Ote remonttia varten kasaamastani leikekirjasta.

Vanha maalaistalo herätellään henkiin enemmän ja vähemmän remontoiden seuraavien vuosien aikana. Tai, no... Joku voisi kutsua tätä myös ikuisuusprojektiksi! ;) Tavoitteenamme on tehdä remonttia rennolla otteella, vanhaa säilyttäen, mutta samalla tarpeemme huomioiden ja nykyaikaan päivittäen. Lopputuloksena ja tähtäimenä tulee olemaan kaunis, lämminhenkinen maalaistalo, jossa asustaa onnellinen perhe. Liiketoimintaakin on meillä maalle hieman suunnitteilla, mutta siitä sitten lisää mahdollisesti myöhemmin...

Remontin aloitamme keväällä 2015 ja muutto tapahtunee sitten kun saamme nykyisen talomme myytyä. Nykyinen talo tullaan laittamaan virallisesti myyntiin piakkoin. Tähtäimessämme on muutto ennen esikoisemme esikoulun (/koulun) alkua... Joten hyviä talokauppoja keväälle toivoen nyt sitten!

Muuttoa, remonttia, elämänmuutosta kanssani työstämässä ovat vuorotyötä tekevä ensihoitaja mieheni Jari, pojan viikari Joakim (02/2009), touhukkaat tyttäret Nea (09/2010) ja Oona (11/2013) sekä lapinkoira Lemmy (10/2014). Minä, Niina, keikkaileva kouluttaja-valmentaja-konsultti kirjoittelen tätä blogia sekä remonttiteemalla että ylipäätään tämän elämänmuutoksemme vaiheista kertoen.

Tervetuloa mukaan seuraamaan Mielenrauhaa maalla!

:) Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!