sunnuntai 21. joulukuuta 2014

EN IKINÄ! Eiku...


Muistan vielä miltei elävästi, kuinka varmana pidin sitä, etten ikinä muuttaisi takaisin kotipaikkakunnalleni. EN IKINÄ!

Monen tekijän summa, mutta näin sitä sanat nyt sitten syödään - mumps, mumps vaan!

Niin ne ajat ja ihmiset muuttuvat. Niin oma kuin miehenkin arvomaailma on muuttunut vuosien saatossa, ja niiden pohjalta teimme perheenä ratkaisun hakeutua maaseudun rauhaan. Hiljaisuus, vapaus, luonto... Ne vetävät puoleensa. Ruuhkavuodet ovat tehneet tehtävänsä, jättäneet jälkensä meihin jo varhaisessa vaiheessa. Haluamme muutosta ja NYT on sen aika.

Toinen puoli meillä molemmilla mieheni kanssa kaipaa toimintaa, seikkailua, riippumattomuuttakin. Kaipuustamme esimerkiksi pääkaupunkiseudun vilinään keskustelemme yhä toisinaan. Tuonkin haaveen toteuttamiseen olemme keksineet tässä elämänvaiheessa meille taloudellisesti edullisemman ratkaisun. Kompromisseja, tavoitteita, valintoja, päätöksiä...

Asioita ynnäiltyämme uskomme vankasti, että tämän elämänmuutoksen myötä löydämme meitä kaikkia miellyttävän tasapainon elämäämme. Tämä avaa meille uusia mahdollisuuksia, uusia ovia. Jännittävää!

Onnea on omistaa puoliso, jonka kanssa arvomaailmat kohtaavat. Nyt voimme yhdessä toteuttaa haaveitamme, unelmiamme. Perheenä. 

Meijän tiimi. Hyvä tiimi.


Hyvä tästä tulee!

:) Niina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!